Ezek az étrend-kiegészítők közül melyiket kellene választanom?
Főleg izomnövelés a cél és tömegelés is egyben .
jelenleg 65 kg vagyok, cél körülbelül 70 felett pár kilóval ( 73-75 kg ) 185cm magas vagyok.
Ezeket néztem ki mint táp kieg:
Milk Complex
Jumbo Professional
Whey protein professional
100% Casein Complex
Volumass 35 Professional
ezek közül melyiket kellene választanom hogy minél gyorsabban a legjobb eredményt tudjam elérni ?
Természetesen mellette van heti 3 edzésem.
Étrendem húsban hiányos, próbálom tésztával pótolni.
Tésztával kur vára nem pótolod a húst, hiszen a hús az fehérjeforrás, a tészta pedig ch.
A legfontosabb egy jó multivitamin, pl mega daily one, vitabolic.
Edzés utánra pedig mehet vagy egy volumass, vagy egy jumbo professional, vagy veszel proteint és ahhoz teszel 50g carb-f-et vagy cabo x-et, esetleg maltodextrint.
A casein este lenne jó, de azt beküldheted túróval is.
Reggel pedig tejsavóprotein + zabpehely.
De nem a tápkieg számít, hanem az egész napi tápanyagbevitel. Tehát a szilárd kaját is rendbe kell tenni.
itt egy étrend, beírtam amiket ajánlottál, nézz már rá hogy jó lenne-e:)
:
kezdés reggel 06:30: - Whey protein professional, Zabpehely ( kb 100g), halolaj kapszula(1db), vitabolic (1db kapszula).
második étkezés 09:30 : -Csirkemell filé rizzsel, mellé valamilyen zöldség.
harmadik étkezés 12:30 : - Csirkemell filé rizzsel mellé párolt zöldség.
edzés kezdete 14:00 : ----
edzés vége 15:30 : - Jumbo Professional (1 adag)
negyedik étkezés 16:00 : - csirkemell filé rizzsel mellé paradicsom, paprika.
ötödik étkezés 19:00 : - spagetti tészta, (teljes kiőrlésű ) , mellé tejföl, sajt, túró.
befejezés este 22:00 : - Casein Complex (1 adag )
Az 5. kaja nem annyira jó főleg ha zsíros sajtot eszel, a tejfölről nem is beszélve. Oda is jobb lenne hús vagy tojás. A ch része lehet tészta, rizs, krumpli, tk kenyér is.
Számold ki, hogy napi 2g x ttkg fehérje legyen meg és 5-6g x ttkg ch, 1g x ttkg zsír. A zsírnak legalább a fele legyen telítetlen. Amúgy okés.
tehát mondjuk a 4. és 5. étkezésbe ha tojásos krumplit viszek be, az is megfelelő lenne ?
/ a pénztárcámnak biztosan (: /
De vajon megéri-e ennyire spórolni a hússal...
mert ha napi 2x ennék csirkemellet ( 200g / nap )
és napi 2x tojásos krumplit (abból jó nagy tányérral)
vagy ide behoznám akár túros tésztát ( sovány túrót vinnék be )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!