Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen ruhat erdemes valasztan...

Milyen ruhat erdemes valasztanom szabadteri sportolashoz?

Figyelt kérdés

Szeretnek elkezdeni futni, de meg sosem foglalkoztam a dologgal. Ajanlanatok nekem ilyen huvos idore megfelelo oltozetet, cipovel egyutt? Nem vagyok igazan elengedve anyagilag, ezt tudnotok kell. :) ha tudtok, kerlek, adjatok meg markat, uzletet, linkeket is es hogy milyen anyagosszetetelre figyeljek oda, hogyan erdemes oltozkodni ebben a huvosebb idoben.

23, L

2015. dec. 29. 17:49
 1/4 aikiboxer ***** válasza:

Hidegben pulcsiban, sapkában, kesztyűben szokás futni, de szerintem 0 fok alatt ne indulj el, ha kezdő vagy, megfázik a torkod.

Addig inkább nordic walkingolj (erőltetett menetű sétálás síbottal), vagy kocogj futópadon teremben.

2015. dec. 29. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha bemész a dechatlonba es megkerdezed az arupakolokat szivesen segitenek. En ma is kel aláöltözőben futottam. Ott talalsz lanyosat vagy kevesbe lanyosat, mintasat, egyszinut, olcsot es dragat. Cipovel is ez a helyzet.

Jo futast! :-D

2015. dec. 29. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

#2v vagyok

Azt elfelejtettem mondani h erdemes egy sportmelltertot is venni mert sokkal kenyelmesebb!

2015. dec. 30. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Teli futocuccot en aldiban vettem
2015. dec. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!