Nagymellű nőknek milyen melltartó vagy más módszer lehet megoldás sportoláshoz?
Nekem igazán megnehezíti a dolgom a nagy mell. Eleinte csak kilógtam a sorból, mert az én sportágamban a szunyogcsípésnél nagyobb mell már túl nagy..
Aztán abbahagytam a versenyzést vettem jó sportmelltartókat az segített. Aztán pár éve borzalmas fájdalmaim lettek a vállamban. A melltartó állandán nyomja ezért az izom begyullad. Ha pedig olyan mellatartót veszek ami nem tart olyan szorosan, akkor meg lóg és azért fáj a hátam.. Orvos ajánlotta a kineziológiai tapaszt, az segít de baromira fáj amikor leveszem :)
Általában az ember lefogy mellről is ha sportol, de én ezt nem tapasztaltam. A testemhez képest mindig aranytalanul nagy volt a mellem 14 éves koromtól :( Szeretném megcsináltatni, egyszer talán ráveszem magam :)
Hát bakker, engem is kiakaszt, hogy az utóbbi időben egyre többet gondolok én is a mellkisebbítő (!) műtétre, mert annyi baj van vele(m)... Mert a sportot meg nem akarom otthagyni, de egyszerűen fáj...
Bár közben kaptam máshonnan olyan tanácsot, hogy két sportmelltartó, ráadásul az egyik kisebb, mint a kényelmes, akkor jól tart - kipróbálom majd, hátha...
Szerencsére nem csak te vagy egyedük nő a Földön.Így megnyugodhatok.De ha jobban megnézted volna az írásomat akkor láthattad volna,hogy ott van a smile a végén.:)
Egyébként is a nő dönti el,hogy számára mi a jó.
Ha egészségi és egyéb okok miatt megakarja műttetni,akkor úgyis megfogja.És ezt a férfi megfogja érteni.Mert ha nem,akkor nem is szereti igazán.
Én csupán arra szerettem volna reflektálni,hogy nekünk pasiknak nagyon tetszik ha egy nőnek szép,nagy természetes mellei vannak.És legyetek rá büszkék.
De természetesen értem a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!