Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a sportmelltartót, van valami egyéb jó megoldás futáshoz, sportoláshoz? Nem szeretném hogy lógjon miatta a cicim később
Az a lényege, hogy szorítson, különben csak lobognának a csöcsök a nyakba. :D
Nekem sem mindig kényelmes, de ez van, más sajnos nincs. És még örülök, hogy van olyan, amelyik szorít. Mert a legtöbb sportmelltartó egy nagy nulla. Lapos mellű nőknek készítik, vagy nem tudom, de rengeteget próbáltam a triumphtól kezdve a nike-ig, nagy nehezen nike-ból találtam egy normálisat, ami tényleg tart, de cserébe a nyakamnál kicsit kinyélemetlen meg a mellkasnál.
Igen, tudom. Régen volt a nike-nak olyan felsője, amin oldalt lehetett állítani, hogy ne szorítsa a mellkast, ennek ellenére mégis nagyon jól tartott.
Viszont ilyet már nem lehet kapni.
Sajnos a jó cuccokat mindig kivonják a forgalomból.
Nekem most kétféle nike van. Az egyik futáshoz, ami szorítós eléggé. Ez S méretű. És van egy M-es, ami kényelmesebb. Az jó aerobicra vagy ellipszistrénerezéshez, sima edzéshez. Az nem szorít, hanem pont jó, és tartja a mellet.
4. voltam: Ha nagyon szorít akkor rossz a méret!!!
Én a Decathlonban vettem,és olyat vettem,ami lefogja annyira,hogy ne mozogjanak,de nem szorít,hanem pont jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!