Nagymellű nőknek milyen melltartó vagy más módszer lehet megoldás sportoláshoz?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen elég vicces ezt a kérdést úgy feltenni most, hogy végül is konkrétan minimum húsz éve zavar ez a probléma :) , de most zavar csak igazán, mert új sportot kezdtem, amiben sokkal több az ugrabugra, mint más, eddigi sportokban, amiket űztem, és miközben maga a sport nagyon tetszik, a melleim nagyon fájnak, pedig így is melltartó és fürdőruha van rajtam a póló alatt, hogy az is még fogjon, de nem sokat ér... A sportmelltartók mind olyanok, mint egy top, semmi tartásuk nincs, max. némi varrás, de azokat is max. C kosárig ajánlják, én meg D-s vagyok... Most meg kétségbe vagyok esve, hogy most komolyan emiatt hagyjam ott ezt a számomra újonnan felfedezett sportot, mert egyszerűen nem bírom már ezt a fájdalmat (és szerintem egészségtelen is...)...? Vagy fáslizzam le minden alkalom előtt...? Olvastam ezt a vicces cikket (ami azért vicces, mert spanyolviasz, pfff...) [link] , hogy milyen meglepő, kutatók is felfedezték, hogy nagymellű nők ezért nem sportolnak, de nehogy már... Én mindig is sportoltam, bár nem ennyire ugrálósat, mint most, és eddig nem volt gond... Van valakinek valami szuper megoldási ötlete? Tényleg két melltartót próbáljak? Meg egyáltalán: mi a jobb, a merevítős vagy a nem? Szivacsos vagy nem? Tudom, próbáljam ki... De hátha valakinek van már tapasztalata (közben meg úgyis végigpróbálom mindet... de már olyan szintre jutottam, hogy sportolás közben olyan fájdalmakat szedek össze, hogy sportoláson kívül is fáj... és ezért gondolom, hogy valószínűleg emiatt, a sport miatt...)2015. ápr. 2. 17:31
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanácsot! Egy sportoló ismerősöm két dolgot ajánlott: az egyik az, hogy semmiképp se merevítőset (!), a másik meg a két sportmelltaró egymáson/egy kisebb-egy nagyobb, amit ma ki is próbáltam (vagy legalább is egy plusz feszesebb trikóval) és tényleg jobb volt, úgyhogy ez lehet a megoldás, meg nézelődtem angol oldalakon a témában és azt találtam, hogy tényleg ezek a széles vállpántos melltartószerű sportmelltartók a menők - igyekszem majd beszerezni ilyet. Köszi a tanácsokat! És köszi a nagymellrajongók támogatását is, jól esik ám! ;)
2015. ápr. 5. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!