Kreatin kúra alatt mit kell "normális étkezésen" érteni?
2-3 éve edzek keményen, fehérjét mindig szedtem, de a céljaim még mindig messze vannak, szóval arra gondoltam, belevágnék egy kreatin kúrába, hátha segit.
Az összes gyakorikerdes.hu-s kreatinos kérdést végignéztem, és mindegyiknél azt irták, hogy "normális étkezés nélkül semmit nem ér", vagy "előbb az étkezésed tedd rendbe", "minden az étkezésen múlik". Ez mire vonatkozik?
A cucc szedése? Tudom, megfelelő mennyiségű viz + szénhidrát, jól időzitve, meg persze sok fehérje, multivitamin. Ezeken kivül van még valami fontos? Nem tűnik olyan nehéznek jól étkezni, ha tényleg csak ennyi a szempont.
12:57-es:
"Nehéz lett volna utánanézni?"
Ezt a kommentet a gyakorikerdesek.hu kérdéseinek 100%-nál be lehetne irni, mert tulajdonképpen a világon minden kikereshető.
A fórum lényege, hogy ezen kivül a válaszadók megirják a saját tapasztalataikat az adott témával kapcsolatban. Például, mint a csirke kérdése. A cikkben is azt irják, hogy a csirke elsőrangú fehérje, holott egyszerűen nem működik. Csomó ismerősöm van aki szinten igy járt, nyomta a csirkét és semmi eredmény. Aztán átváltott marhahúsra és egyből minden sokkal jobb lett. Ilyenekre gondoltam.
De a cikket köszönöm, vannak benne hasznos dolgok.
nem a csirkének kell működnie te állat ,hanem a fehérjének ,a tápanyagnak, a fehérje az ugyanolyan,nincs különbség köztük(legalábis az állati fehérjék közö9tt)
nem csak csirkét kell enni,hanem amit az elsprangú húsoknál felsoroltak b.zmeg
és b.zmeg te hülye vagy!!ennyi ez tény
szarul éász hozzá,beírod h nem működik,vicc!!!!!!!4
azt se tudod egy nap mennyi proteint viszel be,és ilyeneket be mersz írni,hát menj a p.csába,segítsen neked akinek két anyja van
Fehérje:
elsőrangú: csirke, pulyka, halak, marhahús (ezek fehérjetartalma 20%
még ezen az értelmi fogyatékos fórumon is tudhatnéál olvasni azért... idióta
te csinálsz kreatin kúrát?háháhhá idióta
nem kreatin kúra alatt kell jól táplálkozni,hanem minfdig ha vmi eredményt akarsz
nyugodtan beszólhatsz a hibékért ,siettem,és kvára leszarom a véleménye amúgy is
Talán igazad van, tényleg nem nekem való lehet a kreatin...
Ha attól ilyen műveletlen, primitiv, ostoba, agressziv lesz valaki, mint te, akkor én inkább megmaradok vékonynak és nem akarok gyúrós lenni. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!