8 évig általánosban aktívan sportoltam. Heti 4-5 edzésem is volt. Hogyan tudnám magamat ismét kondiba hozni?
8 évig aktívan sportoltam. Átkerültem középsuliba, semmilyen sportolási lehetőség nem volt és én sem tudtam már edzésekre járni, mert:
1. nem tudtam hova járni
2. nem volt rá időm, és még most sincs, mert van amikor 5-re vagy 6-ra érek haza.
Szeretnék majd továbbtanulni olyan sulira ahol a fizikai erő nagyon fontos! Hogyan tudnám ismét kondiba hozni magam? 3 év "lustulás" után? Teljesen lelustultam, már kedvem sincs sportolni, de muszáj lesz ha beakarok kerülni a fősulira. Vmilyen tanács? Lány vagyok.
Hetente egyszer gyógytornán vagyok, sajnos gerincferdülésem van, ezért gyógytesire kell járnom.
Hetente kétszer úszom (ez is javítja a gerincemet).
Naponta-két naponta (időmtől függ) egy órát "gyakorlom" a gyógytesis feladatokat.
Heti két alkalommal táncolok (hetente egyszer akrobatikus rock'n'roll és hetente egyszer danceaerobic).
Naponta futok két iskolányi kört.
Hetente sétálok 5 km-t.
Ezenkívül naponta egy órát jógázom.
Én így próbálom karban tartani a testem, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!