Ezen a fenéken lehet még segíteni, vagy menthetetlen?
Sajnos ilyesmi fenekem és combom van, mint ezeken a képeken.
Tudom, nagyon ronda :( És a legrosszabb, hogy 19 éves vagyok, és már most ilyen. Szeretnék rajta változtatni, de nem tudom, hogy fogjak hozzá és hogy egyáltalán lehet e az ilyen ráncos, lötyis testen segíteni. Egyébként nem vagyok kövér, 169 cm / 53-54 kg. Nagyon megköszönném ha egy hozzáértő illető tudna segíteni.
23F
Ezeken a fenekeken van egy kis súlyfelesleg, változtass az étrendeden és járj el edzeni ilyen egyszerű a történet. Ha valaki azt mondja mozgás nélkül tudsz rajta változtatni az hazudik.
Tipp: Kerüld a gyors felszívódású szénhidrátokat és legyen kitartásod az edzésekhez ugyanis ez nem 2-3 hetes munka
Az első képen nulla az izomzat.Ezen javítani úgy lehetne,hogy heti 3x teljes test edzés és tömegnövelő étrend.
A második képen meg van kb 8-10 kiló felesleg.Teljes test edzés,diéta és aerob.De ilyen adatok mellett te nem nézhetsz ki úgy mint a második,mert akkor a 169hez kellene legyél 68-72 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!