Ha kétnaponta sztepperezek kb.70 percet, mindennap csinálok felüléseket, fogok formálódni?
Figyelt kérdés
Nem lesz pénzem kondibérletre, így itthoni edzéseket kell csinálnom. Mások szerint vékonyodtam, de nem szeretnék visszahízni, mert nem járok edzeni. Mennyi felülés az, ami használ? A kajálással kapcsolatos dolgokat tudom. De volt, mikor nem diétás ételeket ettem, hanem mást is, kivéve a kenyeret, még sem híztam a kondizás miatt. De hát néha szabad ezt azt enni.:) 158 cm vagyok és 50 kg. Ezt szeretném megtartani.2010. máj. 18. 18:09
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és szeretnék súlyzókat is beszerezni, hogy a karom is erősödjön, mert az elég vézna volt mindig is, akárháyn kg voltam.
2010. máj. 18. 18:10
2/3 anonim válasza:
igen fogsz! én heti 3x nyomok stepperen fél órát(70 perc az sok,fölösleges annyit!fél óra elég-ez csak jótanács)+mellé guggolás,lábemelés felülés,fekvőtámasz,súlyzó.és sokat formásodtam,fogytam 20 kg-ot is.és ehetsz diéta mellet nem diétás ételeket is,csak ésszel kell csinálni ez nálam is így van.felülésből nekem napi 3x20 használ.feszesebb a hasam.és nyomd bátran a súlyzót is csak ne terheld túl magad,nem muszály nagy súllyal(5-10 kg.elég, ha csak a formálódás a célod nem pedig konkrétan az izomtömeg-növelés)29/f
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Szeretném, ha a karom izmosodna egy kicsit, mert elég vékonyak. Akárhány kg voltam, akármekkora felesleg volt rajtam, a karom mindig vékony, izomtalan volt.
Ma is edzek egyet, ha már ráérek! :)
2010. máj. 24. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!