Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyáshoz kérek tanácsot?

Fogyáshoz kérek tanácsot?

Figyelt kérdés

125 kg vagyok. Le szeretnék adni 15-20 kg-ot.

Mit lehet enni, mit nem lehet enni, mikor lehet enni, mikor nem lehet enni, mit lehet nassolni, mit nem, mikor stb.

Munkámból adódóan én éjszaka vagyok ébren. Este edzeni szoktam konditeremben egy órát. De szerintem az étrend lenne a legfontosabb a fogyáshoz.

2017. jún. 7. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Diéta. Interneten több ezret találsz.
2017. jún. 7. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első az étrended gyökeres megváltoztatása és FEJBEN eldönteni. Akarni és végigcsinálni, ha a szemed kiesik akkor is összeszorítod a fogad. Menni fog, ha akarod ( én 121 kg-ról 71-re fogytam 3 év alatt).

Amit ehetsz csak azt veszed magadhoz (nehéz a gyerek miatt más kaja is volt a hűtőben, de akartam a változást!!). Zöldségféle, bármi amit szeretsz és bármennyi. Összevágva, bármikor egy dobozból meg tudod enni. Öntet semmi. Balzsamecet esetleg natúr joghurt rá.

A szénhidrátot cseréld le egészséges rozskenyérre (nem kakaóporosra) és egy vékony szeletet egyél, egy kis sonkával, vagy sovány sajttal (mozarella) sok zöldséggel.

Napi 3-4 liter víz ( ez a nassod is:-) ha kivagy max 1 héten egyszer egy túró rudi ez a jutalom.

Párolt hal, sovány csirke, pulyka hús, tojás fehérje ( sárgáját fagyaszd le, pogácsába sütibe jó lesz) sovány sajt.

Gyümölcs is lehet nass. Ami reggeli (tehát ébredés utáni munka előtti) étkezés az legyen szénhidrát, tehát barna kenyér, utána a főétkezés lehet saláta vagy saját magával sűrített főzelék (megfőzöd kiveszel egy tálba belőle össze turmixolod és beleöntöd a többi zöldséghez).

Ehetsz levest, pulyka nyakból, sok zöldséggel (sárgarépa ne legyen sok, sok benne a szénhidrát) de zellergumó, karalábé, gomba, fehér répa, kelbimbó vagy ki kelkáposzta minden mehet) lehet gyümölcsleves édesítő szerrel, kókusz tejjel, isteni finom, hűs, édes.

Este vagy edzés után egy fehérje turmix. Eltömít:-)

Baromi nehéz lesz, lassan kezd, és vezess naplód. Írj bele motiváló dolgokat.. ha őrülten kivagy akkor ordíts, csapj a padlóra, de ne hagyd abba.

Sok sikert!

2017. jún. 7. 11:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Akaraterő van :) Minden bele adok. Gratulálok a te fogyásodhoz :) Szép teljesítmény
2017. jún. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!