Szerintetek inkább a nagy mellek, vagy az izmos test a vonzónegy nőnél?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és mivel sokat edzek, mozgok, sportolok, inkább az izmaim nőnek. Az alakommal nincs különösebb bajom, viszont a sok mozgástól alig van mellem. A korosztályombeli lányoknak már mind van mellük, én meg sokszor kellemetlenül érzem magam, amikor ránézek a sajátomra.2017. jún. 6. 18:33
1/6 anonim 

válasza:

Inkább genetika, ha alig van melled, normális mozgás és normális testzsírszázalék mellett megmarad a mell. Jó, lehet, hogy vannak szerencsétlenek, akiknek extrém könnyen lemegy onnan a háj, de nem ez a tipikus.
Ha sosem volt nagyobb melled, bizonyára genetika.
Embere válogatja, kinek mi tetszik, millióféle ízlés van. Van, aki direkt az apró melleket szereti.
Én nem adnám fel az izmokat a nagyobb mellért és hájasabb se lennék érte, egészséges testért dolgoznék, a mellem pedig lesz akkora, amekkora (bár én könnyen beszélek, nekem van mellem, de nyugodtan csökkenhet is, engem nem fog zavarni és a páromat sem, sőt).
Egy egészséges, fitt, izmos test az sokat emel. Van, akinek melle sincs és izmai is alig, na az gond.
2/6 anonim 

válasza:

Olyat nem lehet választani, hogy vékony legyen, ne túl izmos, de nagy mellei legyenek?Mint Szabó Erikának például: [link]
3/6 anonim 

válasza:

A férfikak ízlése is különböző. Kinek ez, kinek az a testalkat jön be. Ha szeretsz mozogni, ne aggódj azon hogy izmos, formás tested van tőle. Sőt légy büszke rá. Biztos lesz, akinek így fogsz tetszeni és elismeri a befektetett munkádat, aminek látszik az eredménye. Nekem is bejön a kidolgozott, sportos, izmos női forma.
4/6 paper_chaser 

válasza:

Nem gond, ha nem nagy, ne zavarjon. Lehet genetikailag ilyen. Ha meg az edzéstől "ment össze" és zavar, akkor egyél egy kicsit többet.
5/6 anonim válasza:
Az izmos testű nők a vonzóak, sőt én a kifejezetten nagyon izmos nőket szeretem, nagy karokkal, masszív válakkal, vastag combokkal.
6/6 anonim 

válasza:

Legyen izmos. A nagy mellek nem jönnek be, egy izmos test kis cicikkel a kedvencem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!