Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen test hogyan érhető el? KÉP.

Ilyen test hogyan érhető el? KÉP.

Figyelt kérdés

fenék: [link]

has: [link]

Nagyon szeretnék ilyen testet, de most van rajtam felesleg rendesen. Elhatároztam, átalakítom a testem. De annyi mindent lehet olvasni, mit hogyan csinálj, hogyan étkezz, és sok az ellentmondás. Mégis hogyan lehet egy fit, feszes testem?

Most így nézek ki: [link] ( a bal oldali képen levő, teljesen ilyen a hasam, a combom stb.)

2017. máj. 12. 15:56
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
Genetika, diéta, sok edzés (a lenti képhez elég a kardio, amúgy nokedli sovány ). A fenekes képnél ahhoz az formához erősítő edzés is kell.
2017. máj. 12. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem normális oldalakon nincs sok ellentmondás,ugyanaz van.

elegendő fehérje,sok rost,disztingvált szénhidrát.

mindenhol ezt írják és csak a zsír bevitelen szokott lenni itt ott eltérő ajánlás.

a has képnél oda kell genetikai adottság is,mert a szűk bordaketrechez születni kell.

2017. máj. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!