Jozso89 kérdése:
Izommegtartás 2 hónapig?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám a következő. Rendszeresen edzek, viszont 2 hónapig nem tudok terembe menni műtét miatt. Azt tudom hogy 2-3 hét kihagyással semmi nem történik csak pihentek lesznek, de 2 hónap az nálam felfoghatatlanul soknak tűnik. Még 2 nap kihagyástól is bűntudatom van és kattos vagyok. Viszont a lényeg hogy ebben az időszakban hogy tudnám megtartani edzés nélkül? Mennyi szökhet le rólam ennyi idő alatt? Magától érthető a 2 tskg fehérje, viszont a ch nem tiszta. Hízékony vok 2,5 tskg chval tömegelek, testsúly 80 kg. Valaki tudna vmi extrát mondani a bcaa-n kívül?2017. jún. 6. 13:44
1/3 Cortez70 válasza:
Semmfélei tápkieggel nem fogod megtartani hónapokig az izomzatod. Csak a pénzt dobod ki. Lemegy pár kg, de majd utána visszajön a forma, ne aggódj.
2/3 anonim válasza:
Sehogy!
Egy híres fitnesz modell is műtette magát.
mind2 könyökét, térdét is.
Elhizott és kisebb is lett az izom.
De pár hónap alatt ugyanúgy olyan lett mint azelőtt ahogy kinézett.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos akár hogy is próbálok mást képzelni a józan ész nekem is ezt diktálja. Köszi a megerősítést srácok!
2017. jún. 7. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!