Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen multivitamin készítmény...

Milyen multivitamin készítményt ajánlanátok jó szívvel, amit időnként 1-2 hónapig kúraszerűen szedhetnék?

Figyelt kérdés
Mostanában gyengének érzem magam. És ahogy olvastam az élelmiszerekben már nincsenek olyan tápanyagok, mint 10-20 éve. Szóval valahogy pótolni szeretném. De csak olyannal, ami nem okoz kárt.
2016. febr. 7. 21:50
1 2
 1/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem egy-két hónapig kell vitamin, hanem mindig! Multi pro vagy ha annyira ne edzel, akkor elég egy mega daily one.
2016. febr. 7. 21:51
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem edzem durván, nem testépítek, csak szeretnék formás maradni, hetente egyszer járok konditerembe. Mellette még 2 nap otthon tornázom vagy futok.

Csak azért írtam ide, mert az egészség témakörbe inkább betegek írnak.

Én úgy hallottam, hogy a vesének nem jó, ha mindig szed az ember valamit. Ezért gondoltam kúrákra és közben időnként szünetre.

Amit írtál, annak ez a teljes neve? Hol szerezhető be?

2016. febr. 7. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam neten.
2016. febr. 7. 22:00
 4/13 Andi80018 ***** válasza:
100%

Több mindentől is lehetsz gyenge, de igen, a vitamint folyamatosan kell szedni, főleg, ha sportolsz rendszeresen.

Egy rutint is nézethesz, minden ok -e.

2016. febr. 7. 22:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Nincs bajom, szerintem inkább idegesség, stressz miatt van. Szoktam 1-2 évente vérvételre menni.

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek :) Ez a mega daily one nőknek is ajánlatos? Csak mert olyanok vannak kiemelve a leírásban, hogy spermaszám meg tesztoszteron :D

2016. febr. 7. 22:05
 6/13 Cortez70 ***** válasza:
100%
Sima multivitamin a mega daily, nőknek is jó. Nem egy nagy adagos multi. Sőt, plusz 500mg vagy 1g C-vitamin mehet még mellé. A vesédnek sem lesz semmi baja.
2016. febr. 7. 22:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

BioTech termékei között is van hasonló, ami jó?

Mert most megnéztem és nálunk csak olyan üzlet van a városban, és nekem nehézkes a rendelés, mert nem nagyon vagyok egy helyben huzamosabb ideig.

2016. febr. 7. 22:15
 8/13 Cortez70 ***** válasza:
Biotech vitabolic meg van valami multi nőknek is külön. Majd rákeresek.
2016. febr. 7. 22:17
 9/13 Cortez70 ***** válasza:

Ez lenne:

[link]

2016. febr. 7. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kipróbálom ezt.
2016. febr. 7. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!