Milyen multivitamin készítményt ajánlanátok jó szívvel, amit időnként 1-2 hónapig kúraszerűen szedhetnék?
Köszönöm! Nem edzem durván, nem testépítek, csak szeretnék formás maradni, hetente egyszer járok konditerembe. Mellette még 2 nap otthon tornázom vagy futok.
Csak azért írtam ide, mert az egészség témakörbe inkább betegek írnak.
Én úgy hallottam, hogy a vesének nem jó, ha mindig szed az ember valamit. Ezért gondoltam kúrákra és közben időnként szünetre.
Amit írtál, annak ez a teljes neve? Hol szerezhető be?
Több mindentől is lehetsz gyenge, de igen, a vitamint folyamatosan kell szedni, főleg, ha sportolsz rendszeresen.
Egy rutint is nézethesz, minden ok -e.
Nincs bajom, szerintem inkább idegesség, stressz miatt van. Szoktam 1-2 évente vérvételre menni.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek :) Ez a mega daily one nőknek is ajánlatos? Csak mert olyanok vannak kiemelve a leírásban, hogy spermaszám meg tesztoszteron :D
Köszönöm!
BioTech termékei között is van hasonló, ami jó?
Mert most megnéztem és nálunk csak olyan üzlet van a városban, és nekem nehézkes a rendelés, mert nem nagyon vagyok egy helyben huzamosabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!