Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltört a sípcsontom szerintete...

Eltört a sípcsontom szerintetek? (képpel)

Figyelt kérdés

Leestem a székről és belevertem.

Sírtam akkor annyira fájt. Aztán beborogattam és már jobb picit de még mindig bele bele nyilal

Szerintetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 3. 20:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem nem már leapadt valamennyire.

Csak akkor fáj ha megnyomom.

2017. jún. 4. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyértelmű volt h max zúzódás. Hidd el ha eltörne a sípcsontod ezt a kérdést nem írtad volna ki, mert régg a kórházba lennél.
2017. jún. 4. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Törésnél besz@rnál konkrétan meg minden féle színbe váltakozna.
2017. jún. 4. 13:12
 14/15 A kérdező kommentje:
jó nyugi :D
2017. jún. 4. 13:55
 15/15 anonim válasza:
Menj el röntgenre! Lehet, hogy most épp javul, vagy nem is fáj, de később még lehet bajod belőle. Saját tapasztalat: kb 15 cm magasságról léptem le. Fájt egy kicsit, picit bedagadt, belilult. Zúzódás, vagy maximum elpattant egy ér, semmi gond, gondoltam én. Következő nap már menni is tudtam. Ennek ellenére elmentem röntgenre. És milyen jól tettem! Merthogy eltört a csont. Nem voltak színes foltok a lábamon, deformáció is csak egy kevés, menni is tudtam. És mégis törés volt, szóval szerintem menj el dokihoz, ő tud neked biztosat mondani :)
2017. jún. 4. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!