Sajnos ilyen alakom van, hogyan javíthatnék rajta? (képpel)
Figyelt kérdés
Leginkább a fenekemmel van problémám, hogy ennyire lapos és ernyedt. (sajnos le vagyok fogyva de próbálok hízni) Olyan alakom van szinte teljesen mint a képen a lánynak: [link]
A kérdésem az lenne, hogy ilyen fenékből lehet-e normális kerek fenék, és hogy ez most genetikailag ilyen vagy csak azért mert nagyon lefogytam és izom sincs rajtam? Mennyi idő alatt lehetne elérni egy szebb feneket és hogyan?
2016. jún. 5. 16:10
1/4 Cortez70 válasza:
Nulla izom van az a gond. Súlyzós guggolás, kitörés és merevlábas felhúzás segít ezen.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. És ilyen gyakorlatokkal mondjuk egy év múlva már lehet normális fenekem? Vagy több évbe telik?
2016. jún. 5. 16:19
3/4 Cortez70 válasza:
1 év alatt már jelentős változás lehet, jó étrenddel persze.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. jún. 5. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!