Mi lenne az ideális küzdősport?
Figyelt kérdés
Küzdősportolni szeretnék,10hónapot Kempoztam,de a suli miatt abba kellet hagynom. Most újra szeretnék választani valamit,de nem tudom mi legyen.183cm magas vagyok és 70kg,sportos. Légyszi segítsetek (17/F)2010. máj. 16. 23:02
1/7 anonim válasza:
Wing-Tsun Kung-fu.
Én csináltam régebben egy évig, de szintén abba kellett hagynom. Egy osztálytársam most is csinálja, és csupa jókat hallok tőle is a dologról még most is.
Keress utána szerintem te is, érdemes.
3/7 anonim válasza:
Ám még érdemes kipróbálni az Echani-t vagy a Krav Maga-t.
5/7 anonim válasza:
talán ha visszamennél kempo-ra...
én mellesleg thaiboxos vagyok, de ha már van 10 hónap gyakorlatod kempo-ba miért kéne abbahagynod? a thaibox hasonló a kempohoz, de a wing tsun kung fu, meg krav maga elég más mozgásforma, inkább menj vissza kempora, mert ott vadállatokat nevelnek! hajrá!
7/7 anonim válasza:
Defendo,Kézitusa,Box.De amire jártál az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!