Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek, ha...

Segítség! Mit tegyek, ha durván el kezdtem hízni?

Figyelt kérdés
Augusztusban még 58 kg voltam, egy laza 5 kg felesleggel (nyáron szedtem fel), szóval épp az átlagos kategóriában. Ekkortájt vettek fel éjszakai műszakba, stb. Aztán szeptemberben újra konditerembe kezdtem járni, tömegelő étrend mellé, csak sajnos hamar félbeszakadt mindez, komoly betegeskedés miatt. Januárban már nem voltak jók rám a ruháim, aztán nehezebben szedtem a levegőt, egy ideje pedig nagyon fájnak már a lábaim is. Télen voltam dokinál, vérvétel nem mutatott semmi extrát. Tornázok most már fizikai munka mellett, szigorítottam az étrendemen is, de semmi hatása. Minden hónapban hízok vagy 1 kilót, mostanra elértem a 67-et is így. Úgy érzem, hogy megállíthatatlan, fáj mindenem, elformátlanodtam... Segítsetek, kérlek!
2017. máj. 10. 08:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Olvass sárga kapszulát, tanulj meg étrendet tervezni a céljaidhoz... a levegőtől senki sem hízik..
2017. jún. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!