Késő elkezdeni balettozni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Tudom, nem a legideálisabb kor...
de nagyon nagyon szeretnék balettozni. Lenne még rá esély vagy belese fogjak?
Esetleg valaki tud ajánlani Debrecenbe olyan helyet ahol oktatnak balettot?
2017. ápr. 1. 19:02
1/3 anonim válasza:
Kb 10 évet késtél vele.
Ez nem jelenti azt, hogy hobbi szinten nem balettozhatsz, csak kérdés, találsz-e neked megfelelő csoportot, oktatót.
Az a jellemző, hogy óvodásoknak sokkal könnyebb csoportot találni, mint tinédzsereknek. Tizenéves korra, gyakorlás nélkül már kötöttebbek az izmok, ízületek
2/3 anonim válasza:
Van rá esély! Csak csináld. Ha elég kitartó és tehetséges vagy, akkor nem késő (basszus ne csináljunk már úgy mintha 50 évesen szeretne gyereket szülni).
Sok szerencsét :)
3/3 anonim válasza:
Az hogy balerina légy, az már lehetetlen. Ahhoz úgy tudom balett szakos gimi kell. Hobbi szinten csináld,jó testmozgásnak. De ne várj nagy csodát(tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!