Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Még nem késő még elkezdeni...

Shofia kérdése:

Még nem késő még elkezdeni Balettozni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Kis koromban, még elsős koromig jártam balettra, de abba kellett hagynom, mert nem tanított már tovább a tanárom, és messze volt lehetőség balettra, és nem volt autó sem, buszoznom kellett volna egyedül. Mindenki azt mondta, nagyon tehetséges vagyok, még a tanárom is, és fájt is a szívem miatta, hogy abba kellett hagynom. Most 14 évesen, ha elkezdenék újra balettozni, az nem lenne késő? Nem arra gondolok, hogy ezzel akarok foglalkozni felnőttként, viszont szeretnék majd föllépni... pl színházban. Csapattal.

2016. febr. 28. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy akad balett-tanárnő aki elvállal ennyi idősen, de kérdezd meg. Én ennyi voltam, mikor abbahagytam.

Veszteni nem veszthetsz. Balettintézetbe 9-10 éves korig válogatnak, ha egy balettiskola befogadna, akkor mondjuk év végeken 1x felléphetnél.

2016. febr. 28. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Hello, én nem értek a baletthoz, de ha találsz hozzá lehetőséget, és szeretnéd, akkor csináld
2016. febr. 29. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!