Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti miben mentek ilyen időben...

Ti miben mentek ilyen időben futni?

Figyelt kérdés
Nálunk most kellemes 19 fok, napsütés van. Mindig gondot okoz ilyen időben felöltöznöm, főleg nadrágügyben. Egy sima póló+térdnadrág kombót még túlzásnak érzek, a hosszú nadrág viszont meleg lesz szerintem. Gondolkoztam olyanon, hogy egy nyári termoruha fölé húznám a térdnadrágot, de az meg khm... érdekes látvány... :D

2017. márc. 28. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
én még a téli cuccban futok, mivel 05:00kor futok és ma is 1fok volt még reggel.
2017. márc. 28. 19:12
 2/5 anonim válasza:
Én hosszú nadrágban futok, bár előfordul hogy térdnadrágot húzok. Futás közben úgysem érzem a különbséget. Felsőnek egy sima pólót. :D
2017. márc. 28. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
19 fokba rövid cucc, még a sétába is leizzadsz hosszúújúba.
2017. márc. 29. 05:23
 4/5 anonim válasza:
Simán mehetsz térdnaci+pólóban, én is úgy futok mostanában, és csak a legelején fáztam. De hát mindig így kell felöltözni hogy az elején fázzál, bemelegedés után kellemes legyen, akkor megfelelő a ruházat. Csak hajnalban veszek föl két réteget és persze hosszút.
2017. márc. 29. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajnalban hideg van, hossz futónaci, hosszú ujjú futófelső és pulcsi, esetleg kesztyű. Hétvégén megyek napközben, akkor én már rövid ujjú, térdnadrág futónaciban tolom. Futás közben amúgy is hőt termelsz, meleged lesz hosszúban a napon.
2017. márc. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!