Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen időben mikor mentek...

Ilyen időben mikor mentek futni és miben?

Figyelt kérdés

Nyáron inkább estefelé vagy korán reggel megyek futni, mert akkor kicsit hűvösebb van és az emberek is otthon vannak már/még. De nem tudom ilyen időben mikor tanácsos futni, hogy ne kelljen az embertömeget kerülgetni az utcán?

Illetve milyen ruhát vesztek fel futáshoz?

2011. nov. 29. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
cipő,pulcsi,nadrág.. és este mindenképp..
2011. nov. 29. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

amikor időm engedi.nemrég 20kor indultam és 21re értem haza.

nadrág-thermo felső. ha van,akkor a konkrét futócucc jobb megoldás azért ettől,az tuti nem engedi át a hideget.

2011. nov. 29. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Városban élek, sok autó közlekedik erre, és úgy tűnik, reggelente tisztább a levegő. Ezért inkább reggel futok, kb 45-50 perc, utána egy zuhany-hajmosás, tea és pár falat, ennek meg van az a hátránya, hogy másfél órával előbb kelek fel, de ez nem baj. A ruha időjárásfüggő, ha nincs fagy, akkor sima tréningruha, ha fagy, akkor plusz sál-sapka-thermo-mellény. 27/F
2011. nov. 30. 06:59
 4/5 anonim ***** válasza:

este megyek a ruha pedig igy néz ki:

zokni cipő alap ugye

triko

rá póló

pulcsi

esőkabát

Lábra jégeralsó

arra még a melegítő nadrág

sapka kesztyű

2011. nov. 30. 07:59
 5/5 anonim válasza:

Én műszálasokat veszek fel. Pamut nagyon megszívja magát--> vizes, nehéz, hideg lesz. Zokni, cipő, futónadrág(az a tapadós), rá egy sima rövidnaci(pl amiben lemész kondizni), tapadós póló és futóskabát a szél ellen. Fülvédő és sapka. Ha nagyon hideg van akkor sál-kesztyű is.

Ha a futással fogyni szeretnél, akkor érdemes reggel, üres gyomorra tenni ezt, de ha csak mozogni, akkor bármikor mehetsz. Amikor jól esik. Ma már elég sokan futnak szerencsére, semmi időpontban nem fognak hülyének nézni. Én már volt hogy este 10kor mentem le, mert az esett jól.

2011. dec. 7. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!