Ilyen időben mikor mentek futni és miben?
Nyáron inkább estefelé vagy korán reggel megyek futni, mert akkor kicsit hűvösebb van és az emberek is otthon vannak már/még. De nem tudom ilyen időben mikor tanácsos futni, hogy ne kelljen az embertömeget kerülgetni az utcán?
Illetve milyen ruhát vesztek fel futáshoz?
amikor időm engedi.nemrég 20kor indultam és 21re értem haza.
nadrág-thermo felső. ha van,akkor a konkrét futócucc jobb megoldás azért ettől,az tuti nem engedi át a hideget.
este megyek a ruha pedig igy néz ki:
zokni cipő alap ugye
triko
rá póló
pulcsi
esőkabát
Lábra jégeralsó
arra még a melegítő nadrág
sapka kesztyű
Én műszálasokat veszek fel. Pamut nagyon megszívja magát--> vizes, nehéz, hideg lesz. Zokni, cipő, futónadrág(az a tapadós), rá egy sima rövidnaci(pl amiben lemész kondizni), tapadós póló és futóskabát a szél ellen. Fülvédő és sapka. Ha nagyon hideg van akkor sál-kesztyű is.
Ha a futással fogyni szeretnél, akkor érdemes reggel, üres gyomorra tenni ezt, de ha csak mozogni, akkor bármikor mehetsz. Amikor jól esik. Ma már elég sokan futnak szerencsére, semmi időpontban nem fognak hülyének nézni. Én már volt hogy este 10kor mentem le, mert az esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!