Fázós lányok, Ti miben mentek ki utcára ilyen időben kb 2 órára?
Figyelt kérdés
Itt 13 -14 fok van szél is fúj.2016. júl. 17. 10:22
1/7 anonim válasza:
Farmer, póló , pulcsi, sál , zárt cipő
2/7 anonim válasza:
farmer, vékony pulcsi és egy bőrdzseki lenne zárt cipővel meg max egy vékony sállal
ennyi biztos elég
3/7 anonim válasza:
Hosszu nadrag, pulover, zart cipo. Nem vagyok fazos, de ez meg nekem is sok :$ foleg, hogy het elejen meg majdnem 40 fok volt.
4/7 anonim válasza:
zárt cipő, hosszú farmer, pulcsi, bőrdzseki. én így voltam tegnap, de nem kellett sokat utcán lennem.
5/7 anonim válasza:
Farmer, póló, bőrkabát. Pont ma mozdultam ki, őszi- vízlepergetős csizmát akartam felvenni, de kiderült, hogy lyukas, így sportcipőbe mentem. Rendesen át is ázott a cipő...
6/7 A kérdező kommentje:
Én hosszú ujjú felsőben, farmerban, sportcipőben, meg [link] ilyen kabátban mentem. Szerencsére a cipőm nem ázott be. Kedves utolsó válaszoló, szárítkozzál meg.
2016. júl. 17. 13:57
7/7 anonim válasza:
Szabadidőbe ami kicsit termós belül, plusz zokni nélkül papucsban, hónom alatt esernyővel sétáltam tegnap pár 100 métert oda vissza egy boltig. Én a magam részéről még soknak is éreztem a beöltözést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!