2006-ban miért mentek az emberek az utcára?
Hogy elkerüljük a sablonokat igen tudom az öszödi beszéd miatt...
Ha valaki hazudik akkor miért pont akkor mondana igazat? Miért nem akkor mennek az utcára amikor tényleg elegük van a rendszerből? Nyakamat tenném rá hogy ha valami hasonló történne a fidesz háza táján akkor hasonló tömeg gyűlne össze...ami persze akár igaz is lehet csak azt nem értem miért ilyen birkák az emberek.
Nem az van hogy elégedetlenek és emiatt tüntetések vannak stb hanem "Há izé aszonta hazudtak reggel délben meg este, úgyhogy monnyon le!.."
Lehet hogy nem túl szépen fogalmaztam meg, de remélem érthető mit akartam kérdezni.
Azért,mert már akkor sem volt elég jó az életszínvonal,annyira még nem volt elérhető,elterjedt mindhol a net,bevettek minden jobboldali hazugságot...
Most megkapták a mégrosszabbat..
unatkoztak és volt idejük unatkozni
most meg hiába 2X-10X nagyobb a feka akkor sem mozdulnak meg mert tudják a kdmp keresztényi szeretetből nem is gumilövedékkel lövetne hanem felidéznék a régi szép inkvizíciós időket
+1 félnek a megtorlástól mivel minden székben fityiszes emberke ül, esélyed nincs a bíróságon, persze hogy senki nem megy ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!