Ilyen jeges, ónos esős időben speckó cipőt vesztek, vagy a szokásosban mentek?
Figyelt kérdés
Én ma a túrabakancsomban jöttem dolgozni, de út közben meg az irodában is láttam, hogy mások nem aggódták túl a dolgot, a szokásos csizmájukban, cipőjükben jöttek... én parázom csak túl az elcsúszást?2017. jan. 31. 11:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem a jégen a bakancs is ugyanúgy csúszik, városon divatot leszámítva nem sok értelmét látom, főleg ha a kinti rohanás után 8 órát kell vele a melegben ülni.
2/7 anonim válasza:
speckó cipő? úgy érted, szegecses talpú hegymászócipő? mert ahogy az előző is írta, a bakancs is ugyanúgy csúszik, mint egy sima csizma (nyilván nem tűsarkú tipegőkre gondolok). a rendes cipőm veszem fel, ami elég meleg és nem sima a talpa, és óvatosan megyek. ha elcsúszok, így jártam, de mostanában nem nagyon fordult elő szerencsére.
3/7 anonim válasza:
a jégen minden csúszik, mert jég. ott nincs tapadás, csak csúszás. még a szegecses talpú se lenne jó, mert ahhoz nem elég durva ez a jég szerintem. :D
persze nyilván érdemesebb lapos talpúban menni, nem tűsarkúban.
4/7 anonim válasza:
Én a szokásosban. Teljesen jó, lapos és recés talpú, jó meleg, de divatos is. Ha óvatosan megyek, akkor nem csúszok el benne. Nincs speckó cipőm, de nem is érzem most szüksékét.
6/7 anonim válasza:
Átlagos bakancsba, jégen se csúszik vagy csúszós járdán, mert ugye kockás mintás és lágy, mint az autó téli gumi, jobb mint egy sima talpú tavaszi cipő, ami csúszik mint a fene.
7/7 anonim válasza:
A szokásos bakancsomban járok ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!