Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kardiósok, nektek mikortól...

Kardiósok, nektek mikortól kezdett látszani a változás? Mennyi időt tornáztatok?

Figyelt kérdés

2017. márc. 19. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Heti 4x1 ora 80%-os pulzusnal nalam 300-500 grammnyi fogyashoz vezet, de csak ha figyelek nagyon a kajara, legalabb annyira, hogy elkeruljem a kifejezetten rossz dolgokat - edessegek, pizza, sor, peksutemenyek. Ha ezt heti 4x1.5 orara novelem, megtoldom 6x1 ora temposabb setaval vagy lazabb biciklizessel, 5x kajalok kis adagokat es a kaloriakat is szamolom, akkor lemegy heti 1 kilo is, de fugg nagyon attol, hogy epp mennyi felesleg van rajtam.
2017. márc. 20. 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja es 3 ilyen honap utan (4x1 ora edzes) mar az orcamon is maskeppen nez ki. :D

Mindenesetre en azt javasolnam, hogy ne gorcsolj annyira az idore, hosszu tavon probalj tartani egy egeszseges mozgasmennyiseget (max heti 3x1 ora kardio, 2x1 ora erogyakorlatok) es figyelj a kajara es akkor nem szedsz fel sok felesleget. Ha nekifeszulsz, hogy rovid idon belul leadj minel tobbet, konnyu visszaesni.

2017. márc. 20. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Na hát én nem vagyok ilyen ügyes mint te :D én csak minden nap fél órát nyomok, plusz természetesen odafigyelek az étkezésre.
2017. márc. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!