Hogyan lehet erősíteni az ütést? Milyen gyakorlatokat végezzek hogy erősebbet tudjak ütni?
Szia!
F = m x a
F az erő, m a tömeg, a a gyorsulás...tehát ha erőset akarsz ütni, izmos kar és/vagy gyors ütés kell. Lehet valakinek 40-es karja, ha mellé lomha, egy villámkezű átlagosnál vékonyabb ki tudja ütni.
Attól függ, hogy ütsz. Ha egyeneset ütsz, az inkább tricepszből dolgozik, azt kell erősíteni, ha úgymond "sima" ütésre gondolsz, oda bicepsz kell. Ezekre (akár mindkettőre) gyúrj rá, és közben gyakorolj ütni, nehogy beragadjanak az izmaid, és lassú légy.
Bicepsz és ütőerő?:D
Váll,hát,tricepsz,derékizmok,has
Kipróbálhatod a gumiszalagos sorozást,de a medicinlabda dobálás is nagyon jó.
Formannek a favágás volt a kedvence erre.Utánozhatod lefelé dobott medicin labdával.
Uh.
Az ütés a lábból indúl,fel a derekadon keresztűl a hátadig,majd a válladon keresztűl a karban végződik.
Mit kell megtanúlni rajta?Nem láttam olyan utca bunyót,hogy egy ütéstől lement volna valaki.A lábtartás az egyensúly nagyon fontos.
A súlyzóval ütögetést,meg direkt nem írtam,mert kicsinálja a könyököt.Azért írtam a gumiszalagot helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!