Tudnátok írni egy light edzéstervet?
Figyelt kérdés
16 vagyok 160 cm 70 kg ....Főként lábra (belső comb csípő fenék) szeretnék edzeni de nem tom mi lenne nekem a legjobb....Most meg van sérülve a térdem de nem durván ezért is írtam hogy egy lightosabb edzéstervre lenne szűkségem. Még valami - Ez az étrend jó v kéne valamin változtatnom?
Reggeli: Zabkása gyümölccsel v joghurt gyümölccsel v rántotta (2db fehérje 1 db sárgája kevés olajon sajttal)
Tízórai: gyümölcs ált. banán v alma
Ebéd: Hát legtöbbször valamilyen leves (ált valami könnyű krém leves pl brokkoli v gomba) v csirkemell natur és mellé rizs v belsőség (máj szív) ragú és az mellé egy kevés rizs
Vacsi: túró v főt tojás és ez mellé két szelet pirítós
2017. márc. 6. 19:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!