Valamilyen edzéstervet tudtok, ami leégeti a popsiról a felesleget?
Az utobbi idoben nem figyeltem, hogy mit eszek és nagyon elhisztam a popsi részén. Szeretném, ha feszes és formás lenne. Olyat szeretnék ami fent van a Youtuben.
A válaszokat előre köszönöm :)
milliószor lett elmondva. attól, hogy fenékre edzel még nem fenékről fogsz fogyni. megerősödik a feneked, de ha nem végzel kardió jellegű gyakorlatokat, és nem diétázol, akkor feszes fenék helyett lesz egy izmos, de zsíros feneked.
tehát első körben a zsírtól kell megszabadulni, ahhoz pedig kardió kell, nem fenék erősítés.
https://www.youtube.com/user/blogilates/playlists
Havonta vannak naptárak haladóknak, de van egy kezdő is, mindenképp azzal indíts. Van egy durvább, intenzívebb programja is, de az fizetős és mondom, sokkal-sokkal keményebb mint a naptárak (habár rövidebb és hatásosabb, legalábbis számomra).
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan, én kb egy évig a youtube-os edzéseket csináltam, mostanában vettem meg a fizetőset, mindkettővel van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!