Tudtok edzéstervet egy 11 éves gyereknek?
Én nem vagyok valami kisportolt, így csak olyan nem hivatalos szakvéleményt tudok adni, ami igy hangzik:
Tornázz otthon! Persze, ha kedved van akkor inkabb menj, es jatsz valami csapatjatekot. Egy focimeccs is szornyu faraszto tud lenni, komoly allokepesseg kell hozza - gondolj bele, 90 percet vagy akar "csak" egy orat vegig futkosni, megallni, kitámasztani, es ujra.ujra.ujra. :) Persze mas sport is ilyen.
De otthon, egyedul is tornazgathatsz, amiket tesioran csinaltok. (Most persze nem gyuruzesre, magasugrasra, vagy fejen-kezenallasra gondoltam) De felulest, fekvőtámaszt, vagy bármi, amihez nem kell segítség vagy felügyelet te is tudod gyakorolni. Vagy megkerheted a szuleid, h segitsenek ebben-abban (ha pl mindenaron meg akarnal tanulni lenduletbol kezen allni :O )
Fekvotamaszozni en is mindig szerettem volna tudni... Egyre jottem ra eddig vele kapcsolatban: gyakorolni kell! Ha nagyon-nagyon nem megy, kezd ugy, h leengeded a terded, terdelo tamaszban vagy. Ha tul konnyu, kicsit hatrebb tolod a terded, es próbáld minnel inkabb az eredetihez hasonlora formalni a testtartasod - nehez lesz igy is! (nekem legalabbis az... :) ) Vagy van még egy, ami szinten jó elokeszito ra: fekvotamasz pozicioban próbálod magad megtartani. Nem is gondolna az ember, mennyire nem egyszeru... :)
De hajra! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!