Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Hogyan fogyjak házilag?

Az edzést tudom azt csinálom is naponta..

de tudnátok mondani étrendeket?Mivel a sportolás-edzés nem elég...Nem vagyok magammal megelégedve de ahogy felszedtem pár kilót azt olyan lendülettel szeretném eltüntetni is "szerek" nélkül..

2017. febr. 28. 15:28
 1/2 What to eat ***** válasza:

Üdv!

Milyen edzést végzel?

Azt jól látod, hogy a edzés étrend nélkül nem sokat ér, napjainkban olyan feldolgozott élelmiszerek vannak, amelyeknek térfogatát tekintve, sosem gondolnád, hogy akár egy egész edzéshez felhasznált energiával bír. Alapjáraton olyanokat egyél amelyhez az embernek legkevesebb köze van. (Feldolgozatlan élelmiszerek.)

(Sovány húsok, hal, csirke, sovány marha, rizs és alfajai, tk. kenyér, tk. tészta, zabpehely, köles. Sok zöldség, olajos magvakkal csak csínján nagyon egészségesek, de ezek is rengeteg kalóriát tartalmaznak.)

Ahhoz, hogy tudd mennyit kell enned, ki kell számolnod mennyi kcal-t használsz el egy nap és ahhoz kell kalkulálni.

Remek oldal hozzá: kaloriabazis.hu

Sok sikert!

2017. febr. 28. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Számold inkább azt a kalóriát, amit a sporttal elégetsz! Ha a kaját számolod, magadat fogod éheztetni, és egy bizonyos szint alá nem tudsz menni. Ráadásul megvágott kajával kéne extra teljesítményt leadnod, ez már közepes időtávon is fenntarthatatlan. Csak a kedved megy el az egésztől.

Sportolni viszont mindig lehet egy kicsit többet, egy kicsit intenzívebben! Így a te kezedben van az irányítás - és normális keretek közt ehetsz mellette bármit, akkor is fogyni fogsz.

2017. febr. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!