Hogyan mennyek le jobb haránt spárgába?
Figyelt kérdés
Már csak 5-7cm kéne és meg is van, de valahogy nem tudok tovább lemenni. Viszonylag hajlékony vagyok. Álásból hidba simán le tudok menni. Tudnátok adni valami tippet ahoz hogy sikerüljön?
13L
2017. febr. 12. 16:42
1/1 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem pont ugyan így vagyok, csak nekem 1cm kellene! Menj le spárgába és számolj el 25-ig úgy hogy csak egy picit támasztod meg magad a kezeddel!Csinálj olyan mély terpeszugrást amilyet csak tudsz! Néha egyszer csak ülj le a földre (amikor eszedbe jut) és hajolj rá a térdeidre 5-6 szor! Le fog menni az! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!