Ugrálókötelezéstől fáj a jobb térdem, hagyjam abba?
Figyelt kérdés
Néhány napja kezdtem, 2 hét alatt fokozatosan emeltem fel 100ról napi 400ra, ez kb 10 perc/nap nálam (előtte hónapokig tornáztam, de csak egyszerű gyakorlatokat)...két napja pokolian fáj a térdem, gondolom az ugrálókötelezéstől...ez azt jelenti hogy abba kell teljesen hagynom? vagy csak míg el nem múlik? nem szeretném abbahagyni ezt a mozgásformát2017. jan. 16. 19:46
1/1 anonim válasza:
Ha a mozgás fájdalmat okoz, akkor nem jó! Pihentesd és utána fokozatosan kezd újra, ha megint fáj, akkor irány az orvos, mert lehet akár komolyabb probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!