Elkezdtem futni járni hogy jobb legyen az állóképességem meg hogy jobb kondiba legyek de hamar elfáradok a skytecnek vagy a biotechnek van e erre valamije ami erőt ad az edzésekhez?
Figyelt kérdés
Hamar elfáradok fájnak a lábaim is maximum negyed órákat tudok futni ami tudom nagyon gyenge de több nem megy. Elvagyok keseredve miadta hogy ilyen gyenge vagyok,mit tegyek?2016. dec. 21. 10:46
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul edzel. Először is, ha eddig huzamosabb ideig nem mozogtál, fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezeted az aktivitáshoz. Ha valaki nagyon el van kényelmesedve, jobb, ha először nem is fut, csak gyorsabban gyalogol. Nagy túlsúllyal egyáltalán nem kellene futni, mert árthat az izületeknek. A megtett táv nagy részében nem szabad megerőltetni magad. Ez azt jelenti, hogy futás közben képesnek kell lenned beszélgetni. Ha annyira kapkodod a levegőt, hogy nem tudsz beszélgetni, akkor túl nagy a tempó. Sok oldal foglalkozik futással, vannak konkrét edzéstervek is minden szinthez. Keresgélj, olvasgass!
3/3 anonim válasza:
Kerékpározz. Aztán később térj vissza a futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!