Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik testmozgással fogytál...

Melyik testmozgással fogytál le és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is lécci!Előre is köszönöm!

(Egyébként nekem a hasamon van felesleg,ha tudtok valami jó gyakorlatot rá köszi!)

2010. máj. 7. 15:53
1 2
 1/12 anonim válasza:

Hogy őszinte legyek, a testmozgástól nem nagyon fogy az ember...sokkal inkább formálódik...

Változtass az étrendeden!

Has...az meg attól függ, hogy melyik részét akarod formálni...alsó vagy felső?

Gondolom, alsó:) általában ott nagyobb mindenkinek...

A has felső részére a hasprés a jó, a alsó részére pedig, ha fekszel és a lábadat kinyújtva emelgeted...lehet is érezni...:D

2010. máj. 7. 16:01
 2/12 anonim válasza:

Bocsi, lemaradt 19L

Te F/L?

2010. máj. 7. 16:01
 3/12 anonim válasza:

Megint én vagyok...:D

Én futni szoktam leginkább, mert az jól megmozgat és ingyen is van:)

De emellett itthon is szoktam tornázni Rubint Rékára:D

Nem csinálom mindig végig, mert rohadt nehéz, de legalább azt a keveset szabályosan csinálom:D

http://www.youtube.com/watch?v=nggtvTyHoyw

Egy kis ízelítő...:P

2010. máj. 7. 16:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ én is lány vagyok csak 1 évvel fiatalabb:)
2010. máj. 7. 16:08
 5/12 anonim válasza:
Ha szabad kérdeznem, hány kg, cm vagy?:)
2010. máj. 7. 16:24
 6/12 A kérdező kommentje:
175 cm és 72 kg
2010. máj. 7. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is eljárogattam futni és anno Rubint Rékáztam is. Most elhatároztam magam, hogy nem csak pár hétig csinálom. A tervem a következő: [link] és azokon a napokon, mikor nem futok akkor Rékázok. Valamint minél kevesebbet eszem és sok sok zöldséget, gyümölcsöt.

18/L

2010. máj. 7. 16:28
 8/12 anonim válasza:

Az első vagyok^^

Azért vigyázz a táplálkozással...írtam, hogy változtass az étrendeden, de azért egyél szénhidrátot...én úgy szoktam, hogy amelyik nap mozgok, akkor több szénhidrátot eszek, tudniillik a szervezetünk fő energiaforrása, és hát a mozgáshoz meg kell az energia, amikor meg nem mozgok, akkor meg visszafogom magam :) és sok gyümi és zöldség! És igyál sokat!!! A folyadék is nagyon fontos!

A te magasságodhoz nem sok az a 72 kg..., a BMI kalkulátor alapján ez még teljesen egészséges, de igen...esztétikai szempontból 1-2 kg lemehet;)

De nem lesz nehéz dolgod, mert egyáltalán nem vészes...

De nagyon fontos, hogy ne add fel már a 3. héten..., ahhoz hogy látszódjon az eredmény, kell egy kis idő...!

Csak kitartás!;)

Nem tudom, mennyire van pénzed...de az úszás is nagyon jó!

Sok sikert;)

2010. máj. 7. 16:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 7. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a kerékpározást ajánlom neked. Szabadban, estefelé nincs is jobb pár km tekerésnél:)

Persze nem tudom hol laksz így lehet nem ezt mondanám ha Pesti vagy. Én 6-7 éve kezdtem el heti rendszerességgel kerékpározni, előtte mint egy lehetséges közlekedési eszközként tekintettem rá:) Persze én azért kezdtem el mert szerettem nézni is a tvben :D

Heti 2 alkalom is megteszi a magáét. Persze azért nem 5km-ert kell tekerni, de 10 se mondható soknak ha közbe mondjuk zenét hallgatsz.

Csak arról nem szabad megfeledkezni, hogy vigyél folyadékot és valami energia szeletet. Persze ezt utóbbit nem muszáj, de hosszabb távokon elkerülendő az ún eléhezést.

2010. máj. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!