Milyen testmozgással tudnék fogyasztani a combomból?
Figyelt kérdés
sajnos aránytalanul vastag a combom és néhol már csúnya vöröses véraláfutás szerű csíkok jelentek meg... mivel tudnám vékonyítani a combomat és eltüntetni a zavaró csíkokat?2007. dec. 18. 23:02
1/4 anonim válasza:
Úszás,de ott olyan hosszokat úszni,ahol csak a lábtempót használod.Illetve a sok futással járó sportok,de arra legyél felkészülve,h mihelyt abbahagyod visszaáll.Ilyen a testalkatod.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak helyi fogyasztással. Ezzel közdök én is, de amit ajánlottam drága, mert egy kezelés nem elég.
3/4 anonim válasza:
Én nemrég vettem egy comberősitőt,amit reklámoznak.Azt ahol terpeszben kell ráállni,és összezárni a lábakat.Ennek LEG EX a neve,de reklámban lehet hogy más.Először én is azt hittem hogy ez úgy sem ér semmit,de kipróbáltam és bizony tényleg megmozgatja a combokat.Szerintem rendszeresen használva biztos hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!