Mit sportoljak?

Figyelt kérdés

Régebben röplabdáztam, de nem igazán ment, 1,5 év után sem, ezért abbahagytam. (nem feladtam, mert igazából kitettek a csapatból, mondván hogy nem vagyok elég jó.)

Kisebb koromban nagyon sokat fociztam a bátyámmal, ezért még mindig vonzódok kicsit ehhez sporthoz, de mivel lány vagyok, fiu csapatba nem vennének fel, a közelben sincs lehetőségem.

Mostanában egyre inkább szeretnék valamit sportolni, nagyon hiányzik ez az életemből.

A karom mondjuk úgy hogy gyenge, a tanárom szerint jól futok. (osztálytársaim szerint is fociznom kéne,mert jó vagyok, de mint írtam, nincs lehetőség).

Oké, ezek alapján nem sokat tudtok segíteni, de ha mégis, írjatok valami jó ötletet mert beleőrülök hogy nem mozgok eleget.

15/l

2017. febr. 2. 21:47
 1/7 anonim válasza:
Ez attól is függ hány éves vagy, mert pl. 18 évesen már sok sportot nem lehet úgy elkezdeni, hogy versenyszerűen is tudd folytatni. Ha meg csak simán edzeni akarsz, akkor ahoz a futás is jó, mondjuk a házatok/lakásotok környékén. :D
2017. febr. 2. 21:58
 2/7 Baróthiking válasza:
Amihez nagyon értesz,Én ezt javaslom
2017. febr. 3. 08:11
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha valami újat próbálnék ki?
2017. febr. 3. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Küzdősportok, tánc... Ha jól megy a foci, akkor elvileg van jó labdaérzéked, és csapatjátékos is vagy, szóval a kézilabdát tudom még javasolni... De itt se fogsz egyik napról a másikra sikeres lenni, sok-sok gyakorlás kell! Vagy tenisz, pingpong, téli sportok (hoki, műkorcsolya)...

Írtad, hogy nincs a közelben lányfoci. És ha egy picit messzebre elnéznél? Ha tényleg szereted, megéri azt a plussz félóra utazást (én egy órát utazok, heti ötször, hogy eljárjak edzésre meg meccsre, szintén lányként)

2017. febr. 5. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél egy kutyát, azzal nap mint nap elmehetsz sétálni, futni (kell is!). És akkor nem lesz unalmas a futás, pláne ha erdőbe, meg ilyen gyönyörű helyekre mentek :)
2017. febr. 5. 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. febr. 5. 12:40
 7/7 anonim válasza:

Szia! Mostanában az iskolában egy méta nevű játékot játszunk. Hasonlít a baseball-hoz, csak kevesebb a szabály, a labda, és az ütő is mas. A játék lényege az hogy te ütsz, egy másik ember dobja a labdát. Ekozben a kapo csapat (akik arra fele allnak amerre utsz, es az a feladatuk h a labdat vissza juttassak a starthoz) megprobalja minnel gyorsabban visszajuttatni a labdat a starthoz. Miután elütöd (minnél messzebbre, hiszen az a cél hogy minéltöbb időd legyen amíg visszaér a labda a starthoz) szoval miutan elutod, bolyakhoz kell futni ( "M" alakú pálya van bólyákból kirakva. A bólyák az M betű minden sarkán vannnak, ezért 5 bolya van) tehát elutod, es addig futsz amig a labda a starthoz nem er, majd itt egy ember a "stoppoló" az utolso bolya vonalara le nem erinti es azt mondja hogy stop. Amire kimondja a stoppot neked az egyik bolya folott kell allni, mert amugy kiesel. Akkor szerzel egy pontot ha atfutsz az utolso bolya vonalan, a stoppolo mellett. Ha netán ugy utsz hogy a kapó csapat elkapja a levegoben, helyet cserel a 2 csapat, tehat ez nektek ez rossz.

Lehet h most ertetlenul hangzik de izgi es egyaltalan nem megerolteto, de egyben fogysz is tole mert ugye futsz :))) 14/l

Ja es nemtudom h egyaltalan letezik erre ilyen klub de egy probat meger :-)

2017. febr. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!