Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bemélyedés a popsinál, el...

Bemélyedés a popsinál, el lehet tüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha rossz kategóriába raktam, akkor elnézést, de nem igazán van ötletem, hogy melyik kategóriába illene teljesen.

A problémám az, hogy a popsimnál oldalt van egy-egy bemélyedés mindkét oldalon.

Kicsit nehezen tudom megfogalmazni, ezért elnézést is kérek.

A helyét úgy tudnám elmagyarázni, hogyha a tenyerünket az oldalunkon,a fehérnemű szárára tennénk, akkor kb ott és kb tenyérméretű.

[link]

Hasonló, mint itt, csak mélyebb (bal alsó kép)

Elég rosszul érint a dolog, az önbizalmamat is teljesen hazavágja, és nem tudom, hogy sporttal eltüntethető lenne-e, vagy csak szerencsétlen voltam genetika-ügyében.

Szeretnék szép ruhákat hordani, de amikor a tükörbe nézek, teljesen megundorodok tőle.

Ha esetleg edzéssel javítható, akkor tudnátok mondani olyan gyakorlatokat, amiket itthon is tudnék végezni és kíméli a térdet? (a bal térdem elég rossz)

(Edzőterembe nem szeretnék menni egyéb okok miatt)

Egyébként nem vagyok elhízva. Van rajtam egy pici plusz, de az nem zavarna, ha nem lenne ott az a mélyedés.

21N

2017. febr. 2. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

guggolás,felhúzás

sajnos egyik sem térdbarát, de ezek a legjobbak de ha beirod youtubre hogy glutes workout at home, akkor biztosan találsz rengeteg módszert,gyakorlatot :) mellé egy tömegnövelő étrend mert csak akkor izmosodsz:) heti 3nál több edzés nem kell:)

2017. febr. 2. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon édes szexepil, olyan, mint a gödröcske az arcon. :) Ne akard eltüntetni.
2017. febr. 2. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:

1. Gondolod, hogy az segítene?

2. Szexepil? Max annak, aki a kötözött sonkákat szereti, szerintem undorító.

2017. febr. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!