Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen ételeket kéne ennem?

Axi21 kérdése:

Milyen ételeket kéne ennem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,szeretnék kicsit edzeni azért hogy izmosabb legyek és azért is mert érettségi után egy rendőrképző suliba szeretnék jelentkezni,ahol elég kemények a fizikai felmérések. A kérdésem az lenne, hogy milyen ételeket egyek ami jót tesz meg van benne fehérje? Köszi a válaszokat.

2017. jan. 30. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindennapra jut egy ilyen kérdés?:)
2017. jan. 30. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem vagyok mindentudó. Tudtommal mindenki feltehet ide bármilyen kérdést.:)
2017. jan. 30. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már nekiállsz az edzésnek, és egyébként is rendőrnek készülsz akkor csináld rendesen, heti 3x súlyzós edzés ami sokáig lehet teljes test, esetleg haladóként válthatsz osztottra. (nem muszáj) Guggolás, fekve nyomás, kitörés, hasprés mehet, ha esetleg van valami gyakorlat ami kell a sulihoz az is. :)

Étrend tekintetében szerintem a szénhidrátot kell először belőni a céljaid tekintetében, szálkásítás vagy tömegnövelés? a fehérje mindenképpen legyen legalább 1,5x ttkg(=ha 60kg vagy akkor 90g legalább)

Jó fehérje forrás a tojás, túró, sovány húsok stb. sőt a növényi fehérjéket is bele lehet számolni, ugyanolyan jók lesznek neked. :)

2017. jan. 30. 23:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) igazából a tömegnövelés lenne a cél, meg hogy kicsit erősebb legyek.
2017. jan. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!