Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék túrázni, hegyet...

Szeretnék túrázni, hegyet mászni, de nincs hozzá társaságom. Tudtok tippeket adni? 21L

Figyelt kérdés

Ismertek olyan csoportot, akik együtt járnak túrázgatni, és kb. velem egyidősek?

Én eddig csak olyat találtam, ahol főleg idősebbek vannak és már profik, nem kezdők.

Köszönöm előre is!:)

2017. jan. 12. 18:14
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:

Én is megyek a Kitörésre :),bár én is elég kezdő vagyok. Azt olvastam a túráról hogy nem is kell annyira tájékozódni, mert mindig vannak előtted akik a helyes irányba mennek, csak követni kell a tömeget. Azért ezt az útvonalleírást érdemes elvinni kinyomtatva :): [link]

17/F

2017. jan. 16. 17:11
 42/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Te melyik távra mész?

Én is ebben reménykedtem, hogy talán elég követni a tömeget, bár azért nem véletlenül szokták mondani, hogy minden ilyesmi túrára vigyünk térképet. Nem tudom, mennyien lehetnek ezen, lesz-e kit követni.

2017. jan. 16. 20:22
 43/49 anonim válasza:
Én a 60asra megyek és igen, elég sokan vannak, tavaly 1886-an indultak neki :)
2017. jan. 17. 16:42
 44/49 anonim ***** válasza:
Kezdj el túrázni a társaság meg majd jön magától...
2017. jan. 19. 18:10
 45/49 anonim válasza:

Szerintem túrázni megéri egyedül is.Neha jó kicsit egyedül lenni a természetben.De ki hogy szereti.

A hegynászásról annyit hogy keress inkább egy profit. :)

2017. jan. 19. 19:15
 46/49 anonim ***** válasza:

Kisebb túrákra elszoktam járni jelenleg, 1 vagy 2 haverommal, hosszútávú tervekben az alpok magas hegycsúcsai vannak, oda majd húgommal mindenképp szeretnénk felmenni.

Biztos hogy nincs veled egykorú ismerős aki elmenne veled 5-10-20 km-es kisebb túrákra? :)

2017. jan. 20. 08:00
 47/49 anonim ***** válasza:
Tejletítménytúrákról elég jól lehet előre tájékozódni a korábbi évek túrabeszámolói alapján: [link]
2017. febr. 3. 09:10
 48/49 anonim ***** válasza:
Nekem hegymászáshoz se partner, se pénz nincs :C
2017. máj. 27. 19:45
 49/49 anonim válasza:

Szia, hasonló cipőben járok, bár szlovákiai vagyok. Túrázni egyedül szoktam, mivel a barátaim még sétalni sem nagyon szeretnek. Tátrában most megyek 10 napra, egyedül, most megyek mar harmadszor, elsó alkalommal egy barátnőm jött velem, nem igazán bírta, aztán egy napr bátyámmal mentünk fel, szintén Tátra. De bátyám sem tud sűrún jönni, ő bírja az ilyen túrákat, most megyünk a Tengerszem csúcsra. De leggyakrabban egyedül járok, most a cél a Nagyszalóki csúcs, Kriván, Wajlenberg-tavak, Nagy- Hincó tó. Ha van kedved, írj.

26/l

2017. júl. 4. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!