Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék túrázni, hegyet...

Szeretnék túrázni, hegyet mászni, de nincs hozzá társaságom. Tudtok tippeket adni? 21L

Figyelt kérdés

Ismertek olyan csoportot, akik együtt járnak túrázgatni, és kb. velem egyidősek?

Én eddig csak olyat találtam, ahol főleg idősebbek vannak és már profik, nem kezdők.

Köszönöm előre is!:)

2017. jan. 12. 18:14
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Nem nagy sztori, nem konkrétan hegyekben voltam, hanem a közeli szőlősökben sétáltam, ami az egyik hegy lábánál fekszenek, és hozzám csapódott egy srác, vagyis már felnőtt, de szellemileg visszamaradott. Mivel találkoztunk többekkel is, akik köszöntek neki, nem gondoltam veszélyesnek, de a végén ki kellett magam rángatnom a kezei közül..
2017. jan. 12. 21:23
 12/49 anonim ***** válasza:
Kíváncsi_kalandozó, ugy tunik, vagod a temat, ezeket ismered-e: [link]
2017. jan. 12. 21:31
 13/49 anonim ***** válasza:

Ja hát ez nagyon könnyen kiküszöbölhető.

Ráadásul budapesti vagy, ott sok fegyverrel foglalkozó bolt van, ott kapni paprika spray-t :)

Pasi vagyok de nekem is van, egyszerűbb mint verekedni.

Egy fújás az arcba és nincs az a hétköznapi ember aki ne fogna tőle padlót.

Én teszteltem magamon pár éve, aki azt mondja nem ér semmit az hazudik.

Csak arra kell figyelni nehogy széllel szemben használd mert már a permet belégzése is durva, de amikor töményen belespriccel az ember szemébe, na az igazán "kellemes" és életre szóló élmény.

Sima gázspray még kibírható akár, szóval inkább a paprika.

Szóval ne hogy azt hidd ha többen mentek ne találkozhatnátok pl. egy részeg hülyével aki belétek köt...

szóval a paprika spray-t erősen ajánlom :)

2017. jan. 12. 21:40
 14/49 anonim ***** válasza:

"Én teszteltem magamon pár éve, aki azt mondja nem ér semmit az hazudik. "

Ugy is probaltad, hogy 100kg vagy es epp megittal 7 deci vodkat, vagy szivtal valami jofelete?

2017. jan. 12. 21:48
 15/49 anonim ***** válasza:

Úgy nem :)

De aki be van rúgva azt épp ugyanúgy ki fogja ütni.

Elég ráfújni egy adagot aztán továbbállni, nem kell megvárni amíg "észhez tér".

Szerintem még nem fújtak le paprika spray-vel mert akkor nem kérdeznél ilyeneket :D

jó minőségű spray-től még a bőröd is égni fog másnapig

2017. jan. 12. 21:58
 16/49 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk ha valaki épp szorongat magához, akkor elő se tudnám kapni a paprikasprayt. Vagy eleve tartsam a kezemben?

Meg azért csak nyugodtabb lennék, ha lenne társaságom hozzá, nem pedig egyedül spray-kkel felfegyverkezve kéne mennem...

2017. jan. 12. 22:07
 17/49 anonim ***** válasza:

Igen, olyan helyen kell tartani ahonnan könnyen előkapod.

Vagy ha látod előre, hogy "bajos" ember közeledik akkor beteszed a farzsebedbe vagy a nadrágzsebedbe és ha kell előkapod.

Amit persze nem árt előtte otthon begyakorolni :)

És ha nem találsz senkit sem akkor inkább nem mész sehova???

Butaság :)

Én 28 éves vagyok, sosem volt még barátnőm sem, de attól még megyek, mert a természet az én szerelmem :)

2017. jan. 13. 01:13
 18/49 anonim válasza:
Érdemes elmenned néhány szervezett túrára, ott rengeteg szimpatikus emberrel meg lehet ismerni akik rendszeresen túráznak. Fiatalok is vannak a népszerűbb túrákon pl. Gerecse50. Ezen az oldalon megtalálod hogy mikor, hol van ilyen túra: [link]
2017. jan. 13. 09:09
 19/49 A kérdező kommentje:

[link]

Ez pl. jól hangzik, és mivel egri vagyok, otthonról közel is lenne.

Az S méretű útvonal szerintetek bevállalható abszolút kezdőként?

2017. jan. 13. 12:26
 20/49 anonim ***** válasza:
Ezen a Téli Mátra túrán garantáltan lesznek fiatalok, mivel én is megyek a barátaimmal. :D Bár mi az L-re megyünk. De az sem vészes, köztünk is lesz kezdő.
2017. jan. 13. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!