Szeretnék túrázni, hegyet mászni, de nincs hozzá társaságom. Tudtok tippeket adni? 21L
Ismertek olyan csoportot, akik együtt járnak túrázgatni, és kb. velem egyidősek?
Én eddig csak olyat találtam, ahol főleg idősebbek vannak és már profik, nem kezdők.
Köszönöm előre is!:)
Még egy túrát ajánlok figyelmedbe. Egy héttel a Téli Mátra után, február 4-én lesz a Téli Tihany. A Tihanyi félsziget nagyon szép, télen és nyáron egyaránt. Háromféle táv van. A túra nagyon népszerű lett, emiatt itt is lésztámkorátot kellett bevezetni.
Se a téli tihanyra, de erre nem tudok regisztrálni:
Létezik, hogy már mindkettő betelt, és ezért nem engedi?
Fura...
Itt azt írja, hogy 2017-ben nincsen előnevezés, hanem a helyszínen kell nevezni.
Ehhez képest a túra honlapján ott áll, hogy előnevezés 2017. február 9-ig.
Köszönöm szépen!:)
Már írtam nekik én is, a másik túrán meg gondolom akkor az van, hogy ha egyenként indulunk, nem csapatban, akkor a helyszínen kell nevezni (mondjuk ha csapatban indulnék, akkor ugyanúgy nem tudnék rákattintani az előnevezésre...de szerencsére ez nem érint.)
Hát igen, nem is teljesen egyedül mennék arra, hanem talán szerzek addig olyan társat is, aki tud tájékozódni.
Elég lesz eldöntenem majd a túra napja előtt, hogy megyek-e, ha arra nem is kell előzetes reg.
Amúgy először úgyis lesz még a téli Mátra, meg ha jól megy, a téli Tihany is, aztán majd meglátom, mennyire bírom. :)
A "TUTI" Turista és Temészetjáró Információs Egyesület minden évben szervez alapismereti oktatást, ahol szervezett formában meg lehet tanulni a tájékozódás és a térképhasználat alapjait. [link]
A Budapesti Természetbarát Sportszövetségnél is van hasonló, ott "Túrázó tanfolyam" a neve, de pénzbe kerül, ha nem is sokba: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!