Valaki leírná hogy lehet fegyenc edzés tervet késziteni?
Valaki tudna ez űgybe irni ide vagy levélben egy példát vagy bármit.
15/f
Azt is csinálhatod amit aikiboxer mondott.Bár ez a program nem erőnölevésre való.Erőnövelésnél inkább fontosabb az hogy hogyan végzed a gyakorlatot, milyen időnként, hányszor 1 nap.Ha pl az egylábas guggolásról van szó akkor érdemes az összes gyakorlatot kidobni ami a könyvben van.(felesleges az összes...)
Helyette csináld azt hogy folyamatosan haladsz az felé hogy elérd a célod.(teljes egylábas guggolás)
Én amikor ezt csináltam akkor mindig az irodai székemet állítottam egyre lejjebb és lejjebb és arra guggoltam egy lábbal.5 ismétlés volt a célom.Ha elértem a célom még egy kicsit lejjebb engedtem a széket.Fekvőtámasznál ugyan ez...Ennek a lényege, hogy az ínszalagok, ízületek, inak, csontok hozzászoknak a nagy terhelésnek a felső pozícióban és így könnyebben eltudják viselni a terhet az alsó mozgástartományban.
Programot elég nehéz írni mivel nem tudom milyen a testfelépítésed, mentalitásod stb.Ezzel akkor jársz a legjobban ha kitapasztalod, hogy milyen vagy és mire vagy képes.Ha az erőnövelést szeretnéd előtérbe rakni akkor legfontosabb hogy sose dolgozz teljes kimerültségig(ameddig érzed, hogy nem fáradsz.kis ismétlés)!Ez azért fontos mert így egy nap 2x is megtudod csinálni a gyakorlatot.Ha pedig izomot szeretnél, akkor válasz egy gyakorlatot és gondoskodj róla, hogy minél előbb a legtöbb vért pumpáld az izmaidba.+egyél annyit mint egy ló...Sok cukorral, és fehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!