Hogy legyen ilyen kockahasam?
Figyelt kérdés
Ilyen kockahasat szertnék, nagyon vékony vagyok és szoktam is hasizom gyakorlatokat csinálni de mégsincs kockás hasam.
2017. jan. 6. 12:47
1/11 anonim válasza:
jujj, szerintem ez ronda, olyan férfias
2/11 anonim válasza:
Ez rém gusztustalan, nem találsz normális fiút, akinek ez tetszik. Semmi nőies nincs benne. Baj lehet az énképeddel.
3/11 anonim válasza:
Nagyon le kell vinni a testzsírszázalékodat (kemény diéta), emellett hasizmot kell növelni. A kettő általában kizárja egmást, úgyhogy játszani kell oda-vissza (tömegelés, szálkásítás, tömegelés, szálkásítás...).
4/11 anonim válasza:
Zsírt kell égetni, kardióval, meg rendes étrendet összeállítani, emellett nyilván nem árt a hasgyakorlatokat is csinálni, de ez önmagában nem ér szinte semmit. Nekem 2 hónap után meglátszott az eredmény, bár a két ünnep közötti zabálások miatt kezdhetem elölről :D
5/11 anonim válasza:
Kemeny dieta es sport. Persze melled már nem lesz.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Testzsírszázalékom nagyon alacsony a hasmon semmi zsír nincs
A tömegelést hogy csináljam?
2017. jan. 6. 13:26
8/11 anonim válasza:
Nézz utána a "lean bulking"-nek.
Amúgy hajrá, én pl. imádom a csajokat akiknek ilyen hasa van.
9/11 anonim válasza:
Tömegeléshez többet kell enned, mint a szükségleted, és nehéz gyakorlatokat kell végezni. A nehezet úgy kell érteni, hogy 10 körüli szériával. Ha 20-at, vagy többet meg tudsz csinálni egyhuzamban a gyakorlatból, akkor az már túl könnyű az izomnöveléshez. Sajnos tömegeléskor zsír is jön fel, ezért kell utána szálkásítani.
10/11 anonim válasza:
Ha nagyon alacsony lenne a testzsirod akkor már most kockás lenne a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!