Újra sportolni kezdtem, tarthatok ettől?
Régen nagyon sportos voltam és fit, pedig mindig súlyproblémákkal küzdöttem, de jól éreztem magamat a bőrömben. Most ott tartok, hogy sokat híztam és szeretném leadni. Elkezdtem tornázni először, hogy felkészítsem magamat és a szervezetemet a keményebb edzésekre is. Hirtelen fogyni nem akarok, mert nem akarom, hogy a bőröm lógjon, fokozatosan szeretném elérni a célomat. 5 kiló fogyás után szeretnék majd futni menni, mert addig félek, hogy a lábam nem bírná a jelenlegi súlyomat, még jó cipő esetén is. Bár a sérülésektől így is tarthatok.
-Mivel lehet igazából kiaknázni a futás közbeni sérüléseket?
-Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy pl. a lába nem bírta a futást? Mit lehet ellene tenni?
Nagyon köszönöm a váűlaszokat
23/L
a láb izomzatát és a térd,boka ízületeket kell felkészíteni rendszeresen végzett guggolással és vádli edzéssel,hogy a futás közbeni becsapódást ne az ízületi felszín vegye fel,hanem az izmok tompítsák és így az ízületek kenése is folyamatos legyen.
de ilyen adatokkal neked a legfontosabb az étrend alapjaiban való megváltoztatása és ennek megszokása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!