Bácsmegi levente kérdése:
18 éves vagyok és szeretnék elkezdeni sportolni nem késő még ehhez?
Figyelt kérdés
sok sportból már kiöregedtem sajnos és most döbbentem rá arra, hogy én sportolni szeretnék valami és kezdeni az életemmel valamit.2016. dec. 29. 22:19
2/10 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom mit sportoljak, nem tudom mi lenne számomra a legjobb
2016. dec. 29. 22:27
3/10 anonim válasza:
Mihez késő?Ha profi szinten szeretnél valamit csinálni tán még akkor se késő.De hobbi szinten is csinálhatsz bármit, nem kell mindenkinek versenyezni.
4/10 anonim válasza:
Nyomathatsz küzdősportot azzal nem nagyon lehet mellélőni
5/10 anonim válasza:
Dehogy keso! En 20 evesen jottem ra es szerencsere pozitiv iranyba visi az eletemet a sport
6/10 anonim válasza:
Soha nem késő. Régi tv torna is ezt mondta: idősek is elkezdhetik. :)
7/10 anonim válasza:
18 évesen nem vagy kiöregedve :D
8/10 A kérdező kommentje:
Ennek örülök hogy nem késő.
Küzdő sportot nem akarok
Esetleg valami mast tudtok mondani?
2016. dec. 30. 21:33
9/10 anonim válasza:
Foci , kosár , úszás , kondi , amit csak akarsz
10/10 A kérdező kommentje:
Sikereket is szeretnék elérni, focizini egyáltalán nem tudok kosárlabda lehetőség a városunkba nincs úszás is csak a másik városba de oda szívesen mennék!
2016. dec. 31. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!