Hogyan kezdjek el edzeni?
18 eves vagyok es lany. Igazabol nem szeretnek fogyni, csak kicsit formaba jonni a nyarra. Igy is vekony vagyok (175cm es 60kg korul).
Elsosorban szeretnek feszes feneket, a baratom szerint igy is jo az alakja (igazabol szerintem is), viszont ugy erzem, ha edzenek ra akkor lehetne jobb is, es a narancsbor is eltunne. Az allando felelmem viszont az, hogy az edzesek altal le is fogynek a fenekembol, mikozben inkabb azt akarnam hogy egy kicsivel nagyobb legyen. Ez most nem tudom mennyire hangzik hulyesegnek, na mindegy:D
A fenekemen kivul meg hasra es karra szeretnek leginkabb edzeni, de nem tudom hogyan lehetne. Esetleg tudnatok kuldeni valamifele edzesterveket ezekre a tajekokra?
Es a taplalkozassal mi a helyzet? Mennyivel befolyasolja a dolgokat ha nem valtok at ilyen tipikus egeszseges etkezesre? Ez azert fontos, mert tenyleg felek hogy le fogok fogyni... Marmint az nyilvan nem baj, hogy ha 5kg-ot vesztek a sulyombol, de szamomra nem a fogyas a cel:(
szeretnek valami hasonlo kaliberu alakot elerni:
A valaszokat elore is koszonom:)
Hát valószínű, hogy sose fogsz ilyen alakot elérni.Mivel a fenék kerülete korlátozva van.Ha a medence csontod kicsi akkor nem lesz soha nagy feneked(vagyis lehet de azt nem írom le.)
Hasra, karra miért szeretnél edzeni?(nem tiszta a dolog, ha úgy gondolod hogy jó az alakod)
A táplálkozásról pedig annyit, hogy egyél egy picit többet.(kalória égetés szempontjából)
A fenék az egyensúlyozásban IS nagy szerepe van.Szóval minden gyakorlat mehet ami az egyensúlyodat teszi próbára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!