Valaki valamit írna, hogy, hogy kezdjek el "gyúrni"? Hasra
és a kezemre szeretnék edzeni!
Figyelt kérdés
hány kg-os kézi sújzóval kezdjek és nagyábol hány percig használjam eleinte-későbbiekben,mivel érdemes és hogyan edzeni ezen a részeken?sokan válaszoljatok ha van tippetek!:)nagyon komojan gondolom az egész dolgot!!
Fogsz egy nyelvtankönyvet, elkezded lapozgatni (ezzel tornáztatod a kezeidet és az agyadat). Hasizomra pedig végezhetsz lábemeléseket.
2015. febr. 8. 19:12
2/8 anonim válasza:
szerintem is tökéletes lesz a nyelvtankönyv.ha egy már túl könnyű fogsz még egyet és 2-vel csinálod,és ezután fokozatosan növeled.(de ne csak emelgesd hanem tanulj is belőle :D)
na jó csak vicc volt. nem tudom hogy milyen nehéz súlyzót akarsz,ezt neked kell tudnod.Azt meg úgyis érezni fogod hogy meddig kell csinálni,lehet 5percig,de lehet akár 1 órán keresztül is csinálni ha meg már unod a súlyzót lehet csinálni fekvőtámaszt meg még ezer dolgot... hasra pedig hasprés,lábemelés,felülés...erre is van ezer féle gyakorlat.+még nagyon sok kitartás kell hozzá.
sok sikert! :)
2015. febr. 9. 14:48
3/8 A kérdező kommentje:
köszi 2. válaszoló elkezdtem most van 1 kg-os kézisúlyzóm és lábemelés meg hasonlákat is csinálok és üzenem neked 1. válaszoló hogy ezeket nem hiába csinálom mivel tornaversenyre készülünk most is és szeretnék minnél jobb eredményt elérni szóval a kitartás megvan csak jó tippeket akartam kapni aminek eredménye is van!:))
2015. febr. 17. 20:50
4/8 anonim válasza:
Mondtam én egy szóval is, hogy hiába csinálod? Mindössze a hányadék helyesírásodra próbáltam rávilágítani.
2015. febr. 17. 21:03
5/8 A kérdező kommentje:
-.-" istenem nem mindegy az neked hogy mégis hogy írok törődj a saját bajoddal te...
2015. febr. 17. 21:06
6/8 anonim válasza:
2. vagyok.elsővel ne foglalkozz,és hajrá !! :)
2015. febr. 18. 15:11
7/8 A kérdező kommentje:
dehogy foglalkozok vele am köszi a biztatást
2015. márc. 2. 16:30
8/8 anonim válasza:
itt egy edzésterv hasra: [link] ez a hátat nagyon roncsolja, de hasznos, és csinálhatod több mint egy hónapig is ha akarod, a kezedre pedig fekvőtámasz, húzódzkodás, és még csinálhatsz felüléseket, és még a hídtartást ajánlom, a súlyzót meg még hanyagold, legalábbis nagy súlyokkal ne eddz, mert tönkreteszi az ízületeidet, és a kitartáson kívül legyen egy elképzelésed arról hogy hogy szeretnél kinézni, mert az még jobban motivál, edzések előtt a nyújtásokat ne felejtsd el, és ha gondolod utána is mehet még, valamint az étkezésedre figyelj oda, mert a megfelelő étrend nélkül évekig is gyúrhatsz, nem lesz változás, sok sikert! :) 14/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!