Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművészetet ajánlotok?

Milyen harcművészetet ajánlotok?

Figyelt kérdés
14 vagyok es ezen a teren szeretnek kezdeni valamit. Legyen latvanyos es hasznos is pl ha ujjat huznak velem vagy ilyesmi. Ha lehet legyen Budan is űthető vagy pesten, de közel a 3. Kerulet kornyekehez.

2016. dec. 11. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha hasznosat akarsz, a Wing-Tsun kung-fut ajánlom. Ha látványosat, akkor inkább balettozni tanulj.
2016. dec. 11. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Látványosnak olyanra gondoltam mint amikor a filmekben a titkos ugynokok "verekednek":D
2016. dec. 11. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Na megint egy kungfu panda. Ha látványosat akarsz akkor wing tsun vagy aikido.

Ha hatékonyat, akkor systema ( specnaz ).

2016. dec. 11. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Hármaska! A Wing-Tsun rohadtul nem látványos, leszámítva a "tapadó kezek" gyakorlatot, ha nagyon felpörgetik. Kérdező, az utca utca, a film film. A filmeken percekig tart a harc, mert azzal lehet eladni a filmet. A Wing-Tsun arra tanít, hogyan ártalmatlanítsd a támadót néhány másodperc alatt, és ehhez nincs szükség körbefordulós rúgásokra, meg hasonló látványos mozdulatokra.
2016. dec. 11. 19:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor a wing tsun a leghatasosabb verekedesre?
2016. dec. 11. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán ha 50 évig szorgalmasan gyakorlod a wing-tsunt és szerzetes életet élsz akkor esélyed lesz arra, hogy legyőzz valakit aki nagyobb és erősebb nálad. Hagyjuk már ezt a távolkeleti ügyfélkábítást, 2016-ot írunk.
2016. dec. 11. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem verekedésre. Még egyszer mondom, ha jó harcossá válsz, néhány másodperc alatt eldől a küzdelem, melynek során komoly sérülést is okozhatsz, ha nem vigyázol. Azt nem mondom, hogy ez a legjobb, mert a többit nem ismerem, de ezt kifejezetten úgy alkották meg, hogy hatékony legyen. Akkor is, ha kisebb termetű vagy, akkor is, ha nő vagy, akkor is, ha már nem vagy olyan fiatal.
2016. dec. 11. 20:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2016. dec. 11. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Megfogadtam hogy nem fogok kommentelni, de ezek mellett nem tudok elmenni mosolygás nélkül

"akkor is ha nő vagy", "akkor is ha kisebb termetű vagy" :) bár inkább el sem kezdem, azért inkább vagyok nyugodtabb ha a lányom balettozik, mint ha wing tsunnozik, mert legalább hamis önbizalma nem lesz :D

2016. dec. 12. 09:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok, es nem kistermetu:)
2016. dec. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!