Ahhoz hogy valaki erőteljesen meglökj milyen izmok kellenek?
Figyelt kérdés
Múltkor elkezdett lökdösni egy nyeszlett gyerek(azthitte kemény és kötekedett csak úgy) én meg úgy visszalöktem hogy elesett, konkrétan milyen izmok dolgoznak ilyenkor2010. máj. 1. 19:10
1/3 A kérdező kommentje:
Még én is csodálkoztam hogy ekkorát tudtam lökni, egyáltalán nem szoktam sem ütni sem lökni vagy ilyesmi, magamtól nem kötök bele senkibe
2010. máj. 1. 19:12
2/3 anonim válasza:
mellkas, váll.
Azért annyira ne szállj el, az egész inkább a technikán múlik. Ha ő csak simán állt, kis terpeszben, Te pedig betámasztottál a hátul lévő lábaddal és testsúlyból lökted, persze, hogy hátrarepül.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!